Aviatrix's Waitin` Out A Blizzard

                                                                      " TUVA"

 

 

Tuva koiranetissä

Saavutukset;

3 x SERT

2 x EE SERT

1 x Va-CACIB

1 x RYP 4

Terveys;

Silmät terveet
Sydän: terve
Polvet 0/0
Kyynärnivel; 0/0
Lonkat D/D

Vanhempien mukaan;

MLS:NORMAL (N/N)

IGS: NORMAL (N/N)

NCCD: NORMAL (N/N)

 

Tuva tuli laumaan Norjasta, kennel  Aviatrixi´s :sta. Pienestä koostaan huolimatta sisua tuntuu riittävän. Reipas nuori beagle joka on beaglemaiseen tapaan kaikkien kaveri. Tuvasta ja Urhosta on tulleet oikein hyvät ystävykset; molemmissa riittää loputtomiin virtaa juoksemiseen ja painimiseen. Ja sitä ne jaksaakin tehdä, tuntikausia joka päivä. Ensimmäiset kosketukset jäniksen kanssa otettiin hihnassa pikku "ajon" pätkällä, kun itse juoksin hihnan perässä pitkin metsää.. Ensimmäinen oikea ajo Tuvalle tuli n. 4 ikäisenä, kestoa 15 min. Sen jälkeen jokaisella metsäkerralla on jänis löytynyt ajettavaksi, ajojen vaihdellessa 15 min ja yhden tunnin välillä. Innolla jäämme odottamaan mitä tästä neidistä kasvaa. Tuvan tulevaisuuden harrastukset tulee suuntautumaan metsästykseen ja jonkin verran näyttelyissä käymiseen.

Toisena kautena Tuva sai jo mukavia ajoja aikaiseksi ja lähes joka metsästyskerta pitkäkorva löytyi ajettavaksi. Useita kaatojakin saatiin. Tuva ei turhaan huutele metsässä, joten kokeet jäivät vielä väliin tiukkuuden vuoksi tältä kaudelta.

Kolmannella kaudella Tuva paransi metsässä otteitaan hyvällä tahdilla. Edelleen se on kovin tiukka, mutta ajot parani ja piteni huomattavasti. Parhaillaan ne oli 2-3 tunnin mittaisia. Parissa kokeessakin ehdittiin käymään, mutta ne harmillisesti epäonnistuivat.

032.jpg021.jpg012.jpg

092.jpg

064.jpg

1920059_10205214408296901_90421797201164