Heinäkuu on kiireistä aikaa näyttelyiden saralla ja suuntasimmekin nyt Kuusamoon Tuvan kanssa 16.07.2016. Mukaan lähti myös veljeni Harrin beagle, Harringan Santa Maria, "Iita", ensimmäistä kertaa veteraani luokkaan. Tuomarina beagleilla oli Håkan Hedekäll Ruotsista. Miellyttävä tuomari tuttavuus, joka selkeästi arvosti beaglea nimenomaan käyttökoirana. Liikkeet olivat ne mitkä ratkaisivat päivän sijoitukset. Beagleja oli ilmoitettu 20 kpl. Harmittavasti päivä sattui olemaan erittäin sateinen, joten vaikka asustuksena olikin sadetakki ja kumpparit, niin kaikki vaatteet kastuivat. Kehäänkin muodostui päivän mittaan pieni järvi. Tuvalle kuitenkin tuloksena ROP ja päivän lopuksi RYP4, Iitalle ROP-VET.

IMG_3341.jpg 

Näyttelyitä jatkettiin Viron puolella, Tartossa 23.-24.7, viime viikonloppuna. Osallistuimme Rollen ja Tuvan kanssa kahteen kaikkien rotujen näyttelyyn. Lauantaina molemmilla oli tuomarina John R. Walsh Irlannista. Tuvalle sijoituksena PN3 ja SERTI. Rollelle tulokseksi ROP ja ROP-VET sekä loppujen lopuksi myös BIS 3 VETERAANI sekä RYP4!

Sunnuntaina vielä jatkettiin. Tuva paransi sjoitustaan Ligita Zaken kehässä yhdellä, tulokseksi siis PN2 ja SERTI. Hieno sijoitus, koska vain 3 (yksi uros ja 2 narttua) saivat tämän tiukan tuomarin arvotelussa SA:n. Rolle oli taas ROP-VET sekä PU2. Dina Kornan kehässä.

IMG_3612.jpgIMG_3626.jpgIMG_3547.jpg