On tätä odotettukin! Monet suunnitellut näyttelyt on peruttu ja vihdoin eilen pääsiin ensi kerran Riipan kanssa kehään. Matkattiin siis Tuurin ja huonostihan se reissu ei mennytkään. Tuomarina toimi Ville Meronen ja baneja oli ilmoittettu 4 kpl. Velipuoli Kepa eli  Ritzypal´s Meadow Strom oli ROP ja Riippa (Ritzypal´s Legend Of Zelda) VSP ja SERT. 2 muuta bania olivat myös narttuja ja samassa luokassa.
Riipan arvostelu;

Erinomaisen tyyppinen, lupaava juniorinarttu, jolla on hyvä raajaluusto. Lupaava pää, riittävästi kiertyneet korvat. Runko saa täyttyä. Ylälinja tarvitsee aikaa. Hyvät raajat, vapaat liikkeet.

IMG_7767.jpg

Beaglepuolellakin tehtiin näyttelydepyytti, kun Kepein C-Duuri eli Hilda astui ensi kerran kehiin Esa Ruotsalaisen arvosteltavaksi. Tuloksena EH3, mikä on erittäin hyvin tähän kehitysasteeseen nähden.

Hildan arvostelu;

Erittäin hyväntyyppinen keskikokoa kookkaampi. Kauttaaltaan vielä hieman kevyt narttu. Oikeailmeinen vähän kevyt kalloinen pää. Runko saa vielä vankistua. Kokoon sopiva luusto, hyvät kulmaukset ja karva. Liikkuu halutessaan erinomaisen keveästi. Tarvitsee vielä aikaa.