Eilen matkattiin Joensuuhun näyttelyyn Rollen ja Tuvan kanssa sekä turistina Biancan kanssa. Aamusta treffattiin Tuisku eli Kepein Ankkurinappi. Voi miten reipas ja kaunis beaglen poika siellä onkaan kasvamassa! Kasvattaja olemme enemmän kuin ylpeitä, miten hyvää palautetta kaikilta pennun omistajilta on tullut, miten pennut on sosiaalisia, reippaita sekä hyvinkin tervepäisiä pentuja.

Kepin Ankkurinappi

IMG_7705-2.jpg

Beaglet arvoteli Markku Mähönen. Takaliikkeet eivät kelvanneet, sekä liian tuhdissa kunnossa. Tuomarin sanoin, Erittäin Hyvä erittäin hyvä, mutta tulokseksi kuitenkin EH3.

IMG_7788.jpg

Kääpiösnautserit arvosteli Katja Rozman Sloveniasta.  Rolle on erinomisessa kunnossa 9 vuoden ja 8 kk ikäisenä ja askel nousee vielä, joten Rolle ravasi mustien käppänöiden Rotunsa parhaaksi sekä Rotunsa parhaaksi veteraaniksi. " 9 years old, very good type, good proportions, correct head, dark eyes. Good topline and anqulations. Free movement".

Huipulta on hyvä lopettaa ja tämän näyttelyn myötä Rolle pistää näyttelyremminsä lopullisesti naulaan ja antaa nuorempiensa jatkaa kehissä.

IMG_7818.jpgIMG_7841.jpgIMG_7848.jpg