Viime viikonloppuna olikin kolmen näyttelyn putki Kalajoella. Riipan kanssa aloitettiin perjantaina Basset kerhon 50 vuotis juhlanäytelyssä. Ja hienosti se menikin, Riipalle VSP ja viimeinen serti ensimmäisenä mahdollisena päivänä 2 vuotis syntymäpäivän jälkeen. Riipasta siis FI MVA. Tuomarina toimi vielä basset erikoistuomari Puolasta Małgorzata Wieremiejczyk – Wierzchowska. ROP oli velipuoli Kepa (Ritzypal´s Meadow Storm), joka oli vielä BIS3 päivän päätteeksi. Kasvattajaryhmäänkin osallistuttiin ja "meidän jengin" sijoitus oli BIS3. Kuvat ei kaikista edustavimpia ole, Riipalle sattui juurikin tärppipäivät näyttelyviikonlopulle ja meno oli sekä Kepalla ja Riipalla hieman vallatonta.. onneksi yleisöllä oli ainakin hauskaa. Riippaakin suorastaan naurattaa ensimmäisessä kuvassa :D

IMG_1799.jpgIMG_1831.jpg

Lauantaina oli vuorossa Nord näyttely. Beagleilla tuomarina oli Reino Korpela ja Baneilla Rony Doedijns Hollanista. Riipan jalat olivat liian kierteiset tälle tuomarille ja sa jäi saamatta, eli tuloksena eri1. Sinnalle beaglekehässä eri2 + sa ja Tuva veteraaneissa hienosti ROP-Veteraani + ensimmäinen veteraani serti.

Sunnuntaina jatkettiin KV näyttelyssä. Beaglet ja banit samassa kehässä Kirsi Honkasen arvosteltava. Riipalle CACIB ja VSP (Kepa-veli taasen rop ja päivän päätteeksi RYP2). Sinnalle eri3 + sa ja Tuva ROP-Veteraani ja toinen veteraani serti.