Näyttelykausi on polkaistu käytiin sillä vauhdilla, ettei ole ehtinyt sivuja päivittää.

Kesäkausi aloitettiin Oulaisista Rollen kanssa 21.05.2016. Tuomarina oli Elina Haapaniemi, joka tykkäsi Rollesta niin kovasti, että tuloksena ROP ja ROP-VET.

Seuraavana viikonloppuna jatkettiin Joensuun kansainvälisessä näyttelyssä. Käppänöillä tuomarina toimi Paavo Mattila, joka myöskin piti Rollesta niin paljon, että tuloksena taas ROP ja ROP-VET.

Rollen arvostelu;

Erinomainen veteraani. Hyvä koko & mittasuhteet. Hyvän mallinen pää. Kaunis ilme, hyvät korvat. Erinomainen runko. Hyvä ylälinja. Sopivasti kulmautuneet raajat. Hyvä karkea karva. Hyvä hännänkiinnitys, mutta häntä voisi olla suorempi. Liikkuu erittäin hyvin. Miellyttävä käytös.

Tuvakin pääsi mukaan, ja beagleilla tuomarina Tapio Eerola. Tuomari piti Tuvaa liian lyhyt jalkaisena ja tuloksena EH.

Viime viikonloppuna matkattiin sitten Viron puolelle, Eestin Voittaja näyttelyyn. Beagleilla tuomarina oli Anca Guira Romaniasta. Kovasssa kisassa Tuvan sijoitus ERI3 + SA.

Rolle sensijaan täytti kaikki unelmat, ja ensimmäinen voittajatitteli omille koirille oli totta! Kääpiösnautserit arvosteli Shaun Watson, joka piti Rollesta oikein kovasti ja tuloksena ROP-VET, Viron Veteraani voittaja 2016 sekä vielä PU3. Tämän tuloksen myötä Rollelle voi anoa myös Eestin veteraanimuotovalion arvoa!

052.jpg