Yksi vuoden kohokohdista, beaglein päänäyttely pidettiin eilen keskisuomessa Laukaalla.Beagleja oli ilmoitettu 64 kpl ja tuomarina toimi Jari Fors. Meidän porukasta osallistui nuorten luokan uroksiin Kepein Diplomaatti ja Kepein Desibeli. Avo narttuihin Kepein Beibe ja käyttöluokan narttuihin Kepein B-Suunnitelma. Tuva aloitti myös veteraanikehät kisaten siis ensimmäistä kertaa veteraaneissa. Nemo (Dilpomaatti) ja Juti (Desibeli) saivat molemmat EH:n ja Jutin sijoitus oli NUK3 ja Nemon NUK4.

Kepein Beibellä oli ilmestynyt kuukaudessa painauma selkään ja Tähti jäi tällä kertaa ilman SA:ta (28.05 samalta tuomarilta viimeinen serti ja vsp). Sinna (B-Suunnitelma) voitti hienosti oman luokkansa tuloksella ERI1 + SA. ROP käyttöluokan koiran valinta tehtiin tänä vuonna saavutettujen 1 tulosten määrällä ajokokeesta ja tällä tulokslla Sinna oli VSP käyttöluokan koira. Tapani Hietala oli maalannut taulun käyttöluokan voittajalle palkinnoksi, mutta koska hänen oma koiransa voitti tämän palkinnon, niin hän päätti lahjoittaa sen VSP koiralle, joten Sinna sai sen.

Sinnan arvotelu;

4,5 v. Sopiva koko. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pää ja korvat, samoin kaula. Seläsä pieni painuma, muuten hyvä runko ja raajat. Mallihäntä. Erinomainen karva ja väri. Eruttäin kevyt ja tehokas liike. Luonne oikea. VSP-käy

Tuvalle (Aviatrix´s Waitin`Out A Blizzard) veteraaniluokassa ERI2 + SA.

Tuvan arvostelu:

8 v. Sopiva koko. OIkeat mittasuhteet. Varsin hyvä pää ja korvat. Hyvä kaula. Selässä pieni painuma. Hyvät raajat ja käpälät. Mallihäntä. Kevyt liike. Luonne oikea.

Päivän päätteeksi vielä Kepein kasvattajaluokka palkittiin KP:llä ja sijoitus oli 3/4. Kiitos kasvatin omistajille, kun jaksoitte pitkän päivän odottaa kovassa helteessä kasvattajaluokkaa. Koirat esiintyi hienostia ja olemme erittäin ylpeitä teistä! Mahtavaa!

Kasvattajaluokan arvotelu;

Ryhmä koostuu kahdesta pentueesta, 2 U + 2 N.
Ryhmän koirilla hyvät rakenteet, oikealinjaiset päät,hyvät liikkeet ja luonteet. Riittävän tasainen ryhmä.

Kepein Diplomaatti;

IMG_1251-.jpg

Kepein Desibeli;

IMG_1236-.jpg

Kepein Beibe;

IMG_1285-.jpg

Kepein B-Suunnitelma;

IMG_1312.jpg

Aviatrix´s Waitin` Out A Blizzard

IMG_1348.jpg

ROP Käyttöluokan koira Hercules ja VSP Kepein B-Suunnitelma

IMG_1387.jpg

Kepein kasvattajaluokka

IMG_1407.jpg

Sinna ja palkintotaulu kotona

IMG_1476%20%E2%80%93%20kopio.jpg