Eilen käytiin Sinnan (Kepein B-Suunnitelma) kanssa esiintymässä ensimmäisen kerran avoluokassa Tornion ryhmiksessä. Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa ja Sinnalle tuloksena PN2 ja Vara-Sert.

Sinnan arvostelu;

Hyvät mittasuhteet, hyvä luusto ja koko. Erinomaiset pään linjat. hyvät silmät ja korvat. Tasapainoinen ylälinja, hyvät raajat, tiiviit käpälät. Etuliikkeessä hieman löysyyttä, hyvä takaliike, hyvä sivuliike. Tiivis kokonaisuus. Hyvä karvanlaatu.

Tänään sitten oli vuorossa ajokoetta Tuvalle. Tuva koeteltiin pitkässä kokeessa vaaramaisemissa. Lunta oli tullut viikon sisällä roimasti lisää ja sitä oli yksinkertaisesti liian paljon. Tuva upposi uuteen lumeen lähes näkymättömiin ja ponnisti sieltä aina uudestaan jäniksen jälkeen. Ensimmäiseen erään 99 minuuttia ajoa. Toista erää Tuva ei enää jaksanut ja siltä loppui kunto kesken. Ajoa vain 11 minuuttia ja sitten Tuva teki selväksi, että nyt ei enää kykene ja luopuminen kokeesta. Loppupisteet kokeesta olisi olllut 49 ja risat, mutta koska ohjaaja luopui, niin tulos on luopuminen.