Syksy on edennyt niin nopeasti, ettei ole edes kuulumisia ehtinyt päivitää. Urho käväisi reissun päällä Tartossa kasvattajansa kanssa. Isoja tuliaisia ei sieltä tullut; ensimmäisenä päivänä EH ja toisena päivänä ERI ilman härpäkkeitä. Näyttelyt jatkuu ensi vuoden puolella.

Maisa ajot alkoi kulkea oikein kivasti, kun päästiin nenäpunkistä eroon. Kaksi peräkkäistä kuuria siihen vaadittiinkin.. Ajot alkoi kulkea siihen malliin, että Maisa ilmoitettiin kokeeseenkin. Mutta koska se on varmin tapa saada myöhässä oleva juoksu alkavaksi, niin niinhän siinä kävi, että 3 päivää ennen koetta juoksu alkoi. Valitettavasti mammalomailut siirtyivät taas tulevaisuuteen. Syystä tai toisesta astutus ei onnistunut. Jatketaan siis normaalia metsästystä.

Tuvasta onkin sitten hyvinkin mieluisia kuulumia. Ikää on tytöllä nyt vajaa 5 kk, ja viikonloppuna oli Tuvan neljäs metsäreissu. Ja jänis löytyi! 15 minuuttia ajo kesti, ennen kuin jänis teki sellaiset harhautus liikkeet, ettei enää Tuva niitä osannut selvittää. Hyvin suurta kiinnostusta jäniksen jälkeen Tuva on jo aikaisemminkin osoittanut, meidän "ajot" on vaan tapahtunut hihnan päästä, koska olemme olleet alueella, missä ei voi koiraa laskea irti.

Saalista alkusyksyltä;

005.jpg