Hetki on vierähtänyt, kun viimeksi sivuja on päivitetty..Metsässä ollaan oltu lähes kaikki mahdolliset päivät, mutta työt haittaavat kovasti harrastamista. Tuvalla on ilmeisesti ollut/on valeraskaus ja se on ollut täysin vetämätön niin metsässä, kuin kotonakin. Kotona nukkuu koko ajan. Käytiin lääkärissäkin tarkistamassa ettei mistään vakavasta ole kysymys, mutta koira on terve. Pientä piristymistä on kuitenkin tapahtunut ja se on yllättäen ihan viikossa jopa hoikistunut (ei se lihava toki ollutkaan, mutta kumman pullea), joten olisiko "synnytys" nyt sitten ohitse. Toivottavasti piristyy metsässäkin, että voitaisiin koetta alkaa suunnittelemaan.

Sinna on aloittanut jonkin kummallisen mörkö kauden, ja metsässä ihmeissään katselee, että tuonneko pitäisi mennä. Lenkit on sillä pienentyneet muutamaa poikkeusta lukuunottamatta alle 100 metriin. Pentuhan se on vielä, että antaa ajan kulua.

Biancakin saatiin viime viikonloppuna lainaan ja ensimmäinen itsenäinen ajo sille (ajoi aiemmin syksyllä Tuvan kanssa). Erittäin kuuluvalla ja kauniilla haukulla mentiin n. 20 min, ennenkuin jänis hävisi. Mutta tästä on hyvä jatkaa!