Vuosi aloitettiin taas perinteisesti Tamminäyttelyssä. Omasta jengistä kehään pääsi tällä kertaa Urho. 15 kk tuli täyteen 3.1, joten pääsimme ensi kertaa yrittämään myös Cacibin metsästystä.. Melkein omaa porukkaa saatiin myös beaglekehään, juuri 9 kk täyttäneet sisarukset Harringan Trissa ja Harringan Kalla. Molemmille tytoille EH:t hyvillä arvosteluilla. Kallan sijoitukseksi luokassa 3 ja Trissalle 4 sija (junioriluokassa oli 6 narttua). Tuomarina toimi Marjo Nygård.

Kääpiösnautsereiden tuomari tuli Belgiasta, Roger Vanhoenacker. Mielenkiintoinen tuomari kaikenkaikkiaan. Jalkoja ei saanut asetella, tuomari sanoi minulle, että " we aren´t in America" ;). Hiukan epäselväksi jäi minkä kokoinen käppänä herran mielestä pitäisi tarkalleen olla; 33 ja 34 cm korkeat sai arvosteluunsa absolute maximum size. Hmm.. Urho ei ole se pienin, mutta ei se suurikaan, joten hiukan pisti jännittämään :)

Kuitenkin hyvä arvostelu kaiken kaikkiaan;

" At the absolute maximum of the standard. Strong male, with masculin head. Scissorbite. Shows an excellent topline and underline. Good bone and angulations. Stands well. Harsh coat. Excellent mover"

Tässä arvostelulla irtosi sitten SE ENSIMMÄINEN serti ja vielä kaupan päälle se himoittu CACIB! Roppi kehässä jäätiin venäjän maalta tuleen valionartun jälkeen. Tyytyväisempi en voisi olla!

Sokerina pohjalla, vielä samalle viikonlopulle saatiin hyviä uutisia; Maisan suunniteltu sulhanen, Blackpepoon Be Cooper ajoi viimeisen ykkösen kansainvälisessä kokeessa FI KVA titteliä varten! Eikä millään huonoilla pisteillä; 77,21 pistettä ja vielä CACIT kaupan päälle! Onnea Hiskille!!

078%20%281280x853%29-normal.jpg

ROP Elkost Viva La Vita, VSP Backout´s Orlando