Näyttelykausi alkaa lähetä loppuaan ja kohta siirrytään metsästyskauteen. Viime viikonloppuna matkattiin kuitenkin Sinnan (Kepein B-Suunnitelma) ja Kaapon (Kepein Arpaonni) kanssa Ii:n ryhmänäyttelyyn. Beagleja oli ilmoitettu 30 kpl ja tuomarina toimi beaglein ulkomuotovastaava Pekka Teini. Kaapoa ei esiintyminen oikein kiinnostanut ja häntä ei tarpeeksi noussut joten tuloksena Kaapolle ERI2.

Sinna sen sijaan esiintyi oikein mallikkaasti ja Sinnan arvostelu oli;

"Korkealaatuinen narttu, joka myös esiintyy hyvin tasapainoisesti. Hieman vaaleat silmät, muuten kaunis pää. Kaunis nartun kaula, upea eturinta, hyvä tasaosa, hieman suora välikämmen. Hyvä turkki. Kevyet vaivattomat beaglen liikkeet."

Tällä arvostelulla Sinna oli ROP ja sai SERTin.

IMG_4560.jpgIMG_4572.jpg

Sunnuntaina käytiin vielä Kuopion KV:ssä Markku Kipinän tuomaroitavana Sinnan kanssa ja silloin tuloksena ERI2. Myös Bosse (Kepein Arjensankari) pyörähti Luumäellä Aila Lehmussaaren arvioitava ja Bosselle tuloksena ERI1.

Biancan osalta pentusuunnitelmat hieman nyt siirtyivät, kun Bianca aloittikin juoksunsa jo nyt. Metsästyksen kannalta huono aika pennuille, joten siirretään pentusuunnitelmat ensi keväälle. Siitä enemmän pentuja sivulla.