Eilen matkattiin perinteisesti Siilinjärvelle, "mehtäkoera" näyttelyyn. Mukana Sinna, Bianca, Kaapo ja Tuisku. Tuomarina toimi Pekka Teini. Tuiskulle (Kepein Ankkurinappi) eri, Kaapolle (Kepein Arpaonni) eri4 + SA, Sinna (Kepein B-Suunnitelma) eri3 + SA ja Bianca (Kepein Apilankukka) PN4. Tämä ryhmä muodosti myös ihka ensimmäistä kertaa esitetyn Kepein kasvattajaryhmän. Saimme KP:n ja sijoitus oli 2/4.

Sinnan arvostelu;

"Todella kaunis juniorinarttu, jolla upea runko ja tasapainoiset raajat. Erittäin sievä pää. Ikäisekseen erinomainen eturinta. Hyvät kulmaukset takana. Hyvä turkki. Mallihäntä. Hyvä askelpituus. Hieman vielä löysät etuliikkeet."

Biancan arvostelu;

"Todella kauniisti liikkuva narttu. Hieman vaaleat silmät, muuten kaunis pää. Hyväasentoinen kaula. Hyvä ylälinja. Erinomainen etuosa. Riittävät kulmaukset takana. Todella kauniit sivuliikkeet"

Kasvattajaryhmä;

Ryhmässä 2 urosta ja 2 narttua. 2 eri yhdistelmää. Ryhmä hyvin tasainen. Parasta ryhmässä on kauniit päät ja oikeat voimakkuusasteet. Koirat käyttäytyvät tasapainoisesti. Myös rakenteet ovat kunnossa. Kasvattaja tekee hyvää työtä.

Äänekoskella Tähti (Kepein Beibe) oli Aila Lehmussaaren arvioitava ja sijoitus oli hienosti PN2 ja vara-sert.

Kuva: Jari Ruotsalainen

kasvattajaryhm%C3%A4.jpg