Viikonloppuna lähdettiin vähän pidemmälle matkalle koiranäyttelyyn, Latviaan Ogreen. Mukaan lähti Rolle ja Tuva. Molemmille oli luvassa 2 x kansallinen näyttely, "Ogre Winner 2017" ja Ogre Summer 2017 näyttelyt. Tuvalle lisäksi 6 ryhmän näyttely.

Lauantaina oli Ogre Winner Show. Molemmilla oli sama tuomari, Johannes Schepers Hollanista. Rolle juoksi kehässä ensin, suoraan ROP-Veteraaniksi, saaden veteraani sertin, sekä Ogre Veteran Winner 2017 tittelin (ei taida ihan virallinen olla) ja lopulta myös ROPiksi. Tämän voiton myötä Rollelle voi anoa myös Latvian Veteraani muotovalion arvoa.

Tuva jatkoi hetken päästä samassa kehässä, saaden EH:n. Arvostelu oli hyvä, mutta liikkeet ei tälle tuomarille kelvanneet.

IMG_7140-2.jpg

Seuraavana päivänä aloitettiin aamusta kutosten ryhmänäyttelyllä, Tuomarina Miklos Levante Unkarista. Tuva sai erittäin kummallisen arvotelun, minkä mukaan kaikki koirassa oli pielessä (maininta jopa vuotavista silmistä, mikä ei ole totta!) ja tuloksena H. Tällä kertaa kuitenkin ne liikkeet oli hyvät, vaikka kulmaukset olikin pielessä.. ;) :D 

Iltapäivällä jatkettiin. Beaglet arvoteli Pedro Sanches Delerue Portugalista. Tuloksena taas EH, koska ne liikkeet ei taas kelvanneet, sekä karvaa oli liian vähän (?). Kääpiösnautserit arvoteli Borge Espeland Norjasta. Rolle juoksi taas ROP-Veteraaniksi ja PU2 sijalle.

IMG_7056.jpgIMG_7173.jpgIMG_7044.jpg