Pitkästä aikaa lähdettiin taas näyttelyssä käymään ja Urhokin pääsi korkkaamaan virallisen uransa. Suuntana siis messari ja HELSINKI WINNER ja NORD WINNER -13. Perjantaina Hewissä tuomarina toimi Gerardo Paolucci Argentiinasta. Tuomari tuntui tykkäävän hiukan pienemmistä ja Urho oli hänen makuunsa liian iso, jonka johdosta EH. Tosin eipä nuo muutkaan pojat tainneet juuri sen pienempiä olla.. Rolle on kyllä pieni (34-34,5 cm), mutta tuomarin mielestä Rolle oli trimmattu väärin ja siltä puuttui figuuria (=lisää karvaa) ja sa jäi saamatta. Eihän ne Rollen karvat nyt hulppeaksi kasvakkaan, kun ovat myös jaloissa karkeat! Tässä vaiheessa sitten voi kysyä, että miksi koiraa sakotetaan siitä, että sillä on rodunomainen karva, mikä liian monelta tänä päivänä puuttuu..?! Rollelle tulokseksi siis ERI2.

Lauantaina sitten pohjoismaiden voittaja näyttely. Tuomarina tällä kertaa Charlotte Orre Ruotsista. Urholla oli äärettömän huono tuuri ja tuomari mittasi Urhosta jättiläisen (mitä se ei ole!) nostamalla sitä itse kaulasta piipilleen ja mittaamalla vielä karvojen päältä. Eikä edes ottanut uusinta mittaa, mitä tuomarit yleensä tekee. Hylsyhän sieltä sitten tuli että viuhahti, (väärän) koon takia. Kovin ei tasapuolista mittaaminen ollut, koska sama linja ei jatkunut muiden kohdalla. Mutta tuomarin sana on laki ja näillä mennään. Muuten arvostelu oli äärimmäisen hieno. Hyvä poika siitä vielä tulee!

Eipä Rollellakaan kovin hyvä tuuri ollut. Kesken kehän sen päälle vielä käveltiin tuomari pöydän takana, kun odotimme vuoroamme pöydälle. Hiukan Rolle säikähti, mutta ei onneksi ottanut siitä sen koommin nokkiinsa vaan homma jatkui. Loistava arvostelu taas, mutta tällä kertaa sa jäi saamatta, koska Rollen turkkiin tulee laineita, kun se saa tarpeeksi pituutta. Karkea turkki on, mutta jostain syystä näin vain tapahtuu. Tuloksena siis taas ERI2.

Kivat näyttelyt kuitenkin, kavereita oli taas mukava nähdä pitkästä aikaa ja koirat sai hirmuiset kassit herkkuja tuliaisiksi :)