Sinnan osallistui 01.10.2023 Hyrynsalmella kokeeseen. Ensimmäinen erä oli hyvä ja ensimmäiseen erään ajoa 80 minuuttia. Toinenkin erä alkoi lupaavasti ja kortille ehti kehtyä ajoa  minuuttia ja Sinna tuli oudosti hukalta pois koeryhmän luokse istumaan eikä enää suostunut lähtemään takaisin. Todella outoa, mutta koska näin kävi, niin Petri joka toimi koiranohjaajana päätti luopua. Sen hetkiset pisteet olisi ollut 58,75 p. mutta luopumisen vuoksi niitä ei lasketa. Kotona outoon käytökseen selvisi; Sinna ontui voimaaksi etujalkaansa. Ja ontuminen jatkui myös pari päivää tapahtuneen jälkeen, joskaan ei niin voimakkaasti enää. Nokka siis kohti taas uusia kokeita ja yrityksiä.

Riippa osallistui myös kokokauden kokeeseen, mikä oli hyvin historiallista omassa rodussaan; DRAJ kokeisiin ei ole suomalaisia baneja osallistunut vuosikausiin ja viimeisimmat koemerkinnät mäyräkoirien säännöillä on vuosien takaa. Tulosjuhlaa päivä ei ollut, vaan tuloksena DRAJ0 36,36 p. Paljon ei jääty kolmostuloksesta, mutta tällä kertaa näin.

Kasvateilta tuli kuitenkin positiivisempia koeuutisia; Kepein Arpaonni osallistui kokokauden kokeeseen upealla tuloksella BEAJ1 77,46 p. ja tämän tuloksen myötä "Kaaposta" tulee FI MVA. Kiitos omistajille!