Ei pentuja tällä hetkellä. Seuraavat pennut suunnitelmissa 2020.

 

Beagle on metsästysrotu, jonka vuoksi Kepein pennut myydään metsästys käyttöön. Jotta saisimme virallista tietoa ja osviittaa miten olemme kasvatustyössämme onnistuneet, toiveenamme olisi muutama koe- ja näyttelykäynti, mikäli koira vain osoittaa siihen kykyjä. Pakollista tämä ei ole, mutta tämän vuoksi pennut myydään ensisijaisesti yhteistyökykyisiin koteihin, missä on kiinnostusta koe- ja näyttelytoimintaan (muutaman käynnin verran).

Koska beagle on hyvin seurallinen ja sosiaalinen rotuna, emme myy pentujamme pelkäksi häkkikoiraksi. Ulkohäkki voi olla käytössä esim. työpäivien ajan ym. väliaikaiseen käyttöön, mutta pääasiallinen ja ainoa koiran pito paikka se ei ole.

Pentumme luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina pienen pentupakkauksen ja pentuohjeen kanssa aikaisintaan 8 viikon iässä. Toivomme kuulevamme pennuista kuulumisia koko niiden elinajan ja autamme ja opastamme parhaan kykymme mukaan pennunomistajia niin arjen asioissa, kuin koe- ja näyttelytoiminnan parissakin.

Mikäli olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä ingak@suomi24.fi tai p. 050-5454826 tai Petri 050-5464769, niin kerromme lisää tulevista suunnitelmista.