Ei pentuja tällä hetkellä.
Keväällä 2020 on suunnitteilla Kepein C-pennut.

Emäksi on suunniteltu omakasvattimme "Bianca" Kepein Apilankukka ja isäehdokkaaksi valikoitui niin ikään "oma" kasvatti "Ruuti" eli Harringan Kipinä.

Kepein Apilankukka, "Bianca"

3 X SERT
1 X Nord SERT

Kyynärät 0/0
Lonkat C/C
Polvet. 0/0
Slmät; terveet
Sydän; normaali

MLS, IGS ja NCCD vapaa vanhempien statuksen perusteella.

Oma kasvatimme A-pentueesta. Perusterve ja hyvä luonteinen beagle narttu. Bianca on n. 36 cm korkea. Bianca on metsästyskäytössä sijoitusperheessä. Ei allergioita.

Harringan Kipinä, "Ruuti"

3 x SERT (joista yksi beaglein päänäyttelystä)
3 x Vara-SERT
Silmät terveet
Polvet 0/0
Sydänkuuntelu; terve 

Ruuti on perusterve, hieno luonteinen, n. 39 cm korkea beagle uros. Isäni kasvatti, joten olen seurannut Ruutin elämää ensi minuuteista lähtien. Täten myös Ruutin suku ja sisarukset on erittäin tuttuja. Ruutin emä (FIN KVA & MVA Harringan Santa Maria) ja emänemä (CIB, FIN KVA, FIN MVA, NO MVA, SE KVA, -09 Sakin Seili) kuulunut ja kuuluu omaan laumaan. Iita (Harringan Santa Maria) on edelleen 11 vuoden iässä erittäin reipas ja terve veteraani. Lisäksi Ruutin siskon FIN KVA, M-18 omistaa isäni, joten Trissakin kuuluu samaan perheeseen. Ruuti on metsästyskäytössä, mutta ei ole valitettavasti startannut kokeessa omistajan ajan puutteen vuoksi. Ei allergioita.

Pennuilta odotamme perusterveitä, rakenteellisesti hyvän ulkomuodon omaavia beaglein alkuja ilman suurempia puutteitta sekä hyviä luonteita, erittäin kaunista ääntä ja hyvää metsästysintoa. 

Ruuti;

Ruuti.jpg

Bianca;

Bianca%20%285%29.jpgBianca%20%283%29.jpg

Suunniteltu sukutaulu koiranetissä.

Tästä pentueesta sijoitamme narttupennun mahdollisen hyvän kodin löytyessä. Mikäli sinua kiinnostaa sijoituskoira, niin otathan yhteyttä. Sijoituskodilta odotamme hyvää yhteistyökykyä sekä kodin tulee olla ehdottomasti metsästävä sekä mielellään koemyönteinen. Näyttelyssä käynti on toivottavaa, mutta ei ehdoton pakko, koska voimme itse käyttää koiraa näyttelyissä.

Tietoa sijoituskoirasta löytyy mm. tästä linkistä. Käytämme Suomen Kennelliiton sijoitussopimusta.

 

Beagle on metsästysrotu, jonka vuoksi Kepein pennut myydään metsästys käyttöön. Jotta saisimme virallista tietoa ja osviittaa miten olemme kasvatustyössämme onnistuneet, toiveenamme olisi muutama koe- ja näyttelykäynti, mikäli koira vain osoittaa siihen kykyjä. Pakollista tämä ei ole, mutta tämän vuoksi pennut myydään ensisijaisesti yhteistyökykyisiin koteihin, missä on kiinnostusta koe- ja näyttelytoimintaan (muutaman käynnin verran).

Koska beagle on hyvin ihmisrakas rotuna, emme myy pentujamme pelkäksi häkkikoiraksi. Ulkohäkki on ok väliaikaiseen käyttöön, esimerkiksi työpäivien ajaksi, mutta ei pääsääntöiseksi koiran pitopaikaksi.

Pentumme luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, useamman kerran madotettuina pienen pentupakkauksen ja pentuohjeen kanssa aikaisintaan 8 viikon iässä. Toivomme kuulevamme pennuista kuulumisia koko niiden elinajan ja autamme ja opastamme parhaan kykymme mukaan pennunomistajia niin arjen asioissa, kuin koe- ja näyttelytoiminnan parissakin.

Mikäli olet kiinnostunut pennusta, niin otathan yhteyttä ingak@suomi24.fi tai p. 050-5454826  niin kerron lisää tulevista suunnitelmista.