Sinnan (Kepein B-Suunnitelma) kanssa käytiin ensimmäistä kertaa reissussa yön yli. Paljon on pienellä beaglella nähtävää, kun hotelimme sijaitsi Joensuun keskustassa. En voisi olla enempää tyytyväinen tyttöön. Hyvin reippaasti ja rauhallisesti otti kaiken vastaan mitä vastaan tuli. Lisäksi näyttelypaikka oli jokseenkin ahdas ja meluinen sekä lattiat aivan liian liukkaat.. Mutta hienosti meni, ei tyttö hätkähtänyt.

Lauantaina oli ensin vuorossa KV näyttely ja beaglet arvosteli Matti Palojärvi. Sinnalle sijoituksena erittäin kova tasoisessa narttu kisassa PN4. Sinnan arvostelu:

Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää. Hyvät korvat. Erinomainen runko. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Erinomaiset raajojen asennot. Hyvä karva ja häntä. Kevyt liike. Miellyttävä luonne.

Sunnuntaina jatkettiin Tapani Pukkilan kehässä. Sinnalle tänään sijoituksena PN2, Vara-SERT sekä vara- NORD SERT. Tuomarin sanoin, "tänään sentin liian pitkä".

Sinna tosiaan yön aikana venyi rungoltaan (liekkö nukkui niin makeasti hotellissa ja venytteli liikaa..) ja oli sunnuntaina hieman pitkä runkoinen. Arvostelu;

Mittasuhteiltaan hieman pitkä. Hyvä nartun pää. Hyvä ala- ja ylälinja. Samoin häntä. Hieman ahdas takaliike, muuten hyvin liikkuu. Hyvät kulmaukset. Sopiva raajaluusto. Luonne oikea.

Sunnuntaina oli kehässä myös Tuisku (Kepein Ankkurinappi). Tuiskulle tuloksena EH2. Tuomarin mukaan virheitä ei oikein ole, mutta Tuisku on kauttaaltaan kovin kevyt poika ja sukupuolileima puuttuu. Kuvassa Tuisku.

IMG_3636.jpg

Sinnan kanssa käytiin nähtävyyksiäkin katsomassa;

53096687_10213104208616978_8236480486008