Viikon takainen koe jäi vähän kaivelemaan mieltä ja hiukan, kun muut yllytti, niin lähdettiin lunta pakoon vähä lumisemmille maille. Eli lähdettiin koko kauden kokeeseen Liminkaan. Sää ei ihan lupaavalta näyttänyt, mutta päätettiin kuitenkin kokeilla- kohta loppuu kausi, niin montaa päivää ei jää enää pelivaraa. Varsinkin, kun arkisin päivät kuluu töissä.

Ensimmäinen haku oli vähintään vauhdikas ja erittäin nopea- vain 2 min. ja jänis oli ylhäällä. Pikkusen taisi kuitenkin karata, mutta pian Tuva sen saavutti. Ensimmäiselle erälle ajominuutit 78 min.

Toiselle erälle sää muuttui erittäin märäksi. Taivaalta tuli vuoroin räntää, vettä ja lunta. Ja haku senkun kesti. Tarkalleen 201 minuuttia. Kieltämättä usko oli itsellä vähän koetuksella välillä, että tässäkö tämä taas oli. Siinä, kun metsässä seisoi kaikki kamppeet märkänä, rukkaset meinaa veden painosta tippua maahan ja kengissä vesi litisee varpaiden välissä 1 asteen lämpötilassa ja kova tuuli humisee puissa, niin sitä hetken miettii asian järkevyyttä. Jänis ei ollut juuri liikkunut ja nekin vähäiset jäljet levisi sateen mukana lumeen. Ja jänis tuntui olevan sillä tuulella, että omaa turkkia ei kastella tänään. Lopulta Tuva kuitenkin sai jäniksen liikkeelle. Kovin oli tappista ajo, koska keli oli huono ja Tuva on tiukka- kun se jää vähänkään jälkeen, niin suu menee suppuun. Onneksi kuitenkin sen verran haukkui, että saatiin kokoon toiselle erälle 115 min. Nämä minuutit riitti BEAJ1 tulokseen, 72,54 p. Nyt on koetulos tili aukaistu!